Schoonmaken van grafstenen

Wilt u dat het graf en de grafsteen van uw dierbare er door de jaren heen netjes uit blijft zien? Woudenberg Facility verzorgt grafonderhoud en grafsteenreiniging met respect voor het graf en de omgeving.

Op foto’s ziet u zelf wat een verschil het reinigen van een graf maakt. Wij kunnen op basis van een eenmalige opdracht of op basis van een onderhoudscontract grafstenen schoonmaken in het Gooi en omgeving.

Wanneer we een graf en grafsteen reinigen, gebruiken we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Deze zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze niet schadelijk zijn voor de beplanting. Groene aanslag van algen, mos, kalkaanslag en roest zijn met standaard schoonmaakmiddelen niet te verwijderen. Wij reinigen het graf en de grafsteen met speciaal schoonmaakmiddel bedoeld voor natuursteen, zonder zwaar materieel te gebruiken. Zo kunnen we in rust en eerbied het graf reinigen, zonder dat bezoekers van de begraafplaats gestoord worden.

Onderhoudscontract:
Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, bijvoorbeeld: 4, 6 of 12 keer per jaar. U bepaalt in welke week van het jaar u wilt dat de grafsteen schoongemaakt is bijvoorbeeld bij een verjaardag, kerst, sterfdag, Allerheiligen etc..

Wij onderhouden uw grafsteen met alle liefde!

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

of een afspraak maken?

Neem contact op