Eenmalige schoonmaak

Eenmalige schoonmaak

Wij kunnen een eenmalige schoonmaak doen bij particulieren en bedrijven
(in een straal van 40 km rond Hilversum). Bijvoorbeeld bij particulieren:

  • Na of voor een verhuizing, verbouwing of hulp bij de voorjaarsschoonmaak
  • Na overlijden het huis opruimen en schoonmaken (geen opkoop)
  • Bij verwaarlozing.
  • Bij bedrijven die gaan verhuizen

Wilt u meer informatie

of een afspraak maken?

NEEM CONTACT OP

Uw huis is aan een grote schoonmaak toe

Uw huis is hard aan een grote schoonmaak toe, maar u weet niet waar u moet beginnen. Wij kunnen een schoonmaker leveren die dit in overleg met u geheel zelfstandig gaat doen of samen met u, zodat u daarna alles weer zelf kunt bijhouden. Soms is een klein duwtje nodig om alles weer gestructureerd te laten verlopen.

U woont in een flat

Het trappenhuis wordt wel (of niet) regelmatig gestofzuigd, maar verder gebeurt er niet zo veel in het trappenhuis. Wij kunnen voor u tegen een vaste prijs het hele trappenhuis schoonmaken, inclusief stofzuigen, schrobben, spinnenwebben en deuren. Dit kan eenmalig, maar ook op periodieke basis bijv 1x per kwartaal of maandelijks. Indien alle buren meedoen is dit voor u een zorg minder.

U heeft een ander huis

U moet nog heel veel dingen regelen. U kunt door ons uw oude of nieuwe huis schoon laten maken van boven tot onder. We spreken samen met u een dag (en) af en we komen meteen aantal personen met de benodigde schoonmaakspullen en materialen om deze klus van u over te nemen, zodat u in elk geval hier geen omkijken naar heeft. Wij spreken altijd een vast bedrag met u af, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.